Stäng

Februari 2024

San Diego, San Francisco, Italien, Schweiz. Vi reser mycket just nu för att fortsätta väcka intresse hos investerare, potentiella partners och läkare. Vi behöver ju göra världen redo för det som komma skall.

Samtidigt rör sig utvecklingsarbetet, verksamhetens fundament, planenligt vidare mot de långa och korta målen. I närtid betyder det avslutningen av fas 1-studien. En spännande vår, minst sagt.

Elin Trampe, vd Dicot

Studieresultat: god säkerhetsprofil

De första delresultaten från vår fas 1-studie är här! Vid singeldosering uppvisade LIB-01 en mycket god säkerhetsprofil vilket bland annat betyder att inga allvarliga biverkningar kunde noteras.

Läs mer om resultaten

Bokslutskommuniké 2023 ute nu

Förra året innebar en exceptionellt aktiv fas i Dicots historia. Läs mer om det och de ekonomiska resultaten i bokslutskommunikén som släpptes i början av veckan.

Till bokslutskommunikén

Delårsrapport april-juni

ESSM hat trick

För tredje året i rad blev Dicots studieresultat utvalda att presenteras på Europas största sexualmedicinska konferens som genomfördes i Italien för ett par veckor sedan.

Läs allt om ESSM24

Delårsrapport april-juni

Patentansökan för ny tillverkningsmetod

Vår alternativa cellodlingsmetod är i framkant och efter ett framgångsrikt projekt med Uppsala universitet har vi nu med tillräcklig data kunnat söka patent.

Läs mer här

Spotlight byter handelssystem

I och med att Spotlight Stock Market, där Dicots aktie är listad, byter till Nasdaqs handelssystem kommer vår aktie numera enklare påträffas och handlas runt om i Europa.

Vad innebär det? Ta del av Spotlights pressrelease

Mot Zürich i mars

7 mars presenteras Dicot av Elin på den prestigefull investerarkonferensen Swiss Nordic Bio vars syfte är att koppla ihop life science-bolag, investerare och industrin.

Mer om konferensen

Pressmeddelande i samma sekund som det kommer ut?

Om du vill kunna läsa våra pressmeddelanden så fort vi släpper dem, följ då den här länken och fyll i två rader.

Ännu snabbare nyheter?

Följ oss på Linkedin för att ta del av alla nyheter direkt.