Maj 2021

Vi är i slutfasen av Dicots vårspurt: utvärderingen. Det ser bra ut. Produktionen av LIB-01 är igång, prekliniska studier likaså. Nyttjandegraden av teckningsoptionerna blev mer än tillfredsställande. Och kommunikationsmässigt har vi lyckats bryta genom bruset bättre än någon gång tidigare.

Nu blickar vi framåt. Inte bara mot en sommar som verkar kunna bli mindre pandemifokuserad än vi vant oss vid, utan även mot en höst då fler pusselbitar kommer ramla på plats för att ta Dicot allt närmare våra mål och visioner.

Allt gott

Göran Beijer, vd Dicot

Delårsrapport

Första kvartalet. Så här gick det.

I dagarna släppte vi delårsrapporten för januari-mars. "Första kvartalet 2021 är att betrakta som Dicots startpunkt för den industrialiseringsfas vi nu går in i", kommenterar Göran Beijer.

Läs den här

Studier på sjuka djur

För första gången: studier på sjuka djur

I slutet av mars startade Dicot för första gången studier på djur med erektionssvikt. Tidigare har LIB-01 endast testats på friska djur. Dessa studier är ett viktigt led för att nå godkännande av kliniska studier på människa.

Läs pressmeddelandet här

Plats reserverad

Plats reserverad för framtida COO

Nu är rekryteringen av en COO med ansvar för läkemedelsutvecklingen och tillverkningen i full gång. Kanske känner du rätt person?

Läs hela platsannonsen här.

TO2 resultat

TO2 med gott resultat

I slutet av mars kunde alla som hade teckningsoptioner från programmet TO2, vilket initierades förra sommaren, utnyttja dessa. Till vår stora glädje blev nyttjandegraden över 97% vilket torde signalera förtroende för Dicot och vårt arbete.

Kännedomen ökar

Kännedomen om Dicot ökar

I januari och i april genomförde vi två kännedomsundersökningar på aktiemarknaden ihop med strategiföretaget Beautiful Clarity. Mellan dessa tillfällen har Dicots kännedom ökat med 234%, vilket betyder att vi brutit genom bruset långt bättre än tidigare.

Årsredovisning

Har du läst vår årsredovisning för 2020?

I år har vi skapat en designad och mer läsvänlig årsredovisning. Här kan du bland annat få reda på varför vår nya styrelseordförande tog uppdraget, hur Dicot växlar upp till en industrialiseringsfas och farmakologistudiernas andel av utvecklingskostnaderna.

Gå till årsredovisningen här

Nyhetsbrev i samma sekund som det kommer ut?

Vill du vara först med att få det här nyhetsbrevet skickat direkt till din e-post?
Följ då den här länken och fyll i två rader.