Stäng

April 2024

Ibland överutnyttjas begreppet ”milstolpe”. Vår kliniska fas 1-studie är precis avslutad och när vi tittar på resultaten kan vi konstatera att det här inte är ett sånt tillfälle. Detta är en milstolpe med stort M, nerkörd en meter i marken. Vi är stolta och uppfyllda av glädje, helt enligt protokollet när en stor bedrift är avklarad.

Elin Trampe, vd Dicot

Fas 1. Genombrott.

Resultaten från vår första studie i människa är här. Säkerheten bedöms mycket god och en effektsignal uppstod, där vissa deltagare upplevde förbättrad erektion i 28 dagar. Unikt, säger experter.

Läs om här.

Fas 1. Fördjupning.

Direkt efter nyheten om fas 1-studien kommit ut satte sig Elin och Charlotte Gauffin i en intervju för att fördjupa resonemangen kring resultaten och vad de kan komma att betyda för Dicot.

Se intervjun här.

Delårsrapport april-juni

Laddar inför klinisk fas 2a

För att hålla högsta möjliga fart har vi dubbeljobbat under fas 1 och börjat förbereda nästa steg. Klinisk partner är vald och studieläkemedlet färdigproducerat inför planerad start av fas 2a andra halvan av 2024.

Vilka våra partners blir? Här är svaret!

Delårsrapport april-juni

2023 i siffror, bilder och text

Vi har nyligen släppt årsredovisningen för 2023 där vi presenterar sedvanliga siffror men gestaltar året även på flera sätt, exempelvis genom en artikel om den spännande kliniska uppstarten och hur vi ser på framtidens marknad.

Läs hela årsredovisningen.

Elin möter kvinnliga investerare

Feminvest är ett internationellt nätverk med över 50 000 investerare. I dagarna kommer de få möta Elin från scen och i en paneldebatt under ett stort event i Oslo kallat Fearless.

Mer information om Feminvest här.

Aktieägare: välkomna till årsstämma

Markera 6 maj i kalendern. Då sker vår årsstämma. Klockan 10.00 hos Advokatfirman Lindahl på Vaksalagatan 10 i Uppsala kommer vi redovisa året och bland annat presentera en motion om namnbyte.

För mer information och anmälan senast 2 maj, gå hit.

Pressmeddelande i samma sekund som det kommer ut?

Om du vill kunna läsa våra pressmeddelanden så fort vi släpper dem, följ då den här länken och fyll i två rader.

Ännu snabbare nyheter?

Följ oss på Linkedin för att ta del av alla nyheter direkt.