Stäng

Augusti 2023

Vi är i ett euforiskt tillstånd så här i slutet av sommaren och konstigt vore väl annars. Vår första kliniska studie startade idag. Finansieringen är på plats. Teamet är förstärkt med ny CTO. Alla är taggade, och vi noterar samtidigt att vår entusiasm tycks smitta av sig på både partners, leverantörer och aktieägare.

Elin Trampe, vd Dicot

Grönt ljus för kliniska studier!

Grönt ljus för kliniska studier

Så kom då dagen. I förra veckan godkände Läkemedelsverket vår ansökan om start av klinisk fas 1-prövning. Vi kan nu lämna den prekliniska fasen och påbörja de första studierna i människa. Det är stort.

Gå hit för att läsa mer

Just nu: idag startade studien

Just nu: idag startade studien!

Vi var redo att gå till handling samma stund Läkemedelsverkets godkännande kom och påbörjade rekryteringen direkt. Idag startade studien formellt när nu de första personerna som ska delta börjat väljas ut.

Lär mer om screeningprocessen

Delårsrapport april-juni

Delårsrapport april-juni

Nu presenterar vi ett kvartal som innehållit en ansenlig mängd fart, flow och framgång och verkligen varit ett starkt upplopp inför de kliniska studierna.

Gå till delårsrapporten

TO4 gick mot strömmen

TO4 gick mot strömmen

I juni kunde optionerna i TO4 omsättas i aktier. Vi nådde över 83% teckningsgrad. I ett ekonomiskt klimat där statistik visat betydligt lägre utfall hos andra bolag på marknaden.

Läs mer om optionsutnyttjandet här

Almi supportar Dicots internationalisering

Almi supportar Dicots internationalisering

Strax efter midsommar beviljade Almi medel på 250 000 kronor för att stötta vårt viktiga internationaliseringsarbete. Vi tackar Almi för förtroendet och lovar förvalta medlen klokt.

Läs mer

Pressmeddelande i samma sekund som det kommer ut?

Om du vill kunna läsa våra pressmeddelanden så fort vi släpper dem, följ då den här länken och fyll i två rader.

Ännu snabbare nyheter?

Följ oss på Linkedin för att ta del av alla nyheter direkt.