Stäng

November 2021

Tack vare en stark insats från teamet på Dicot och de experter och forskare som finns runt oss kan vi se tillbaka på en intensiv höst med många positiva händelser. Det ser onekligen ljust ut, mitt i den mörkaste perioden på året.

Göran Beijer, vd Dicot

Diabetessjuka råttor - positiva studieresultat

Diabetessjuka råttor: positiva resultat

De senaste studierna ihop med Pelvipharm med fokus på diabetessjuka råttor gav positiva resultat. Råttorna uppvisade klart bättre erektionsrespons än kontrollgruppen som fick placebo.

Gå till PMet här

Oktoberemission med gott utfall

Oktoberemission med gott utfall 

Vår emission som avslutades 27 oktober visade på nytt att det finns ett starkt förtroende för Dicot då den tecknades till 97,9 procent.

Läs mer om utfallet på emissionssidan

Delårsrapport kvartal 3

Delårsrapport kvartal 3

I senaste delårsrapporten skriver Göran Beijer bland annat: ”De stora utvecklingskliv vi tagit under hösten har klart ökat våra chanser till framgång”.

Läs hela delårsrapporten

Dicot, the movie

Under hösten förstärkte vi våra kommunikativa uttryck med rörligt media. Stolt presenterar vi en film där medarbetare på Dicot och externa experter berättar om sexuella dysfunktioner och Dicots läkemedelskandidat.

Se den nya filmen om Dicot här

Elin Trampe på kvinnokväll

Elin Trampe på kvinnokväll

Under en kvinnokväll i Malmö den 19 oktober arrangerad av Aktiespararna fick Elin Trampe många frågor från publiken och berättade bland annat om Dicots framtida ambitioner.

Se inspelning från eventet här

Marknad med blockbusterpotential

"Marknad med blockbusterpotential"

I aktiespararnas analys av Dicot under oktober bedömer man bland annat att marknaden har blockbusterpotential och uppgår till 7,5 miljarder USD 2028.

Läs hela analysen här

Abstract till ESSM

Abstract till ESSM

European Society for Sexual Medicine är den ledande vetenskapliga organisation inom sexualmedicin vars årliga kongress i februari samlar framstående forskare och kliniker från hela världen. Inför kongressen har Dicot och Pelvipharm skickat in ett abstract med resultaten från råttstudien som visade på LIB-01s långtidseffekt.

Läs mer om kongressen här

Nyhetsbrev i samma sekund som det kommer ut?

Vill du vara först med att få det här nyhetsbrevet skickat direkt till din e-post?
Följ då den här länken och fyll i två rader.

Ännu snabbare nyheter?

Följ oss på Linkedin för att ta del av alla nyheter direkt.